5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Verjaardag familie Adema De Stolp Sneek

Vanavond was de Henrico Drive-in Show uitgenodigd op de driedubbele verjaardag van de familie Adema: Klaasje vierde haar 50e verjaardag, zoon Wim zijn 21e en dochter Annika haar 18e. Drie bijzondere leeftijd mijpalen die met familie en vrienden in De Stolp te Sneek gevierd werd. De avond begint met een erg leuke playback act, waar een feestlijk uitgedost stel een medley van lekkere meezingers laat horen. Maar na een bijzondere variatie op het welbekende stok vangen is het dan toch echt tijd voor een feestje op de dansvloer, die geopend wordt met één van de favoriete nummers van Klaasje: I Gotta Feeling van de Black Eyed Peas. Met een lekkere mix van onder andere dance classics, stevige rock en rock & roll bijft de dansvloer tot aan het laatste nummer goed gevuld. En een tafel voor gekke attributen in combinatie met de foute fotolijst heeft weer gezorgd voor een serie geweldige foto's. Klaasje, Wim en Annika: nogmaals gefeliciteerd!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu