5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Indoor Drachten Fries Congres Centrum Drachten

Dit jaar vond het internationale concours Indoor Drachten (voorheen ICNN Drachten) van 2 tot en met 24 januari plaats in het Fries Congres Centrum te Drachten. Een evenement dat plaats biedt aan zowel de dressuur- en springsport op hoog niveau, een springpaardenveiling, fokkerijavonden en de Bit Trainingsdagen. De laatste twee weekenden mochten we met de Henrico Drive-in Show nog even een feestje bouwen met zowel de gasten als deelnemers. En het was gezellig; hieronder een kleine impressie van de vier feestavonden voor een internationaal publiek!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu