5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Nieuwjaarsfeest Recreatiecentrum It Nannewiid Oudehaske

In opdracht van Dutch DJ Entertainment waren we vandaag aanwezig in Recreatiecentrum It Nannewiid in Oudehaske. Vanaf 1:00 uur waren de deuren geopend en jong en oud kwam langs om met mede dorpsbewoners het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. En natuurlijk hebben we wat gezellige foto's gemaakt! Iedereen die het feestje met ons heeft meegevierd vannacht: nogmaals de beste wensen voor 2016!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu