5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Oktoberfest Jeugdhonk Wytgaard

Voor de opening van het nieuwe seizoen zijn we vandaag aanwezig op het Oktoberfest van Jeugdhonk Wytgaard. Vanavond wordt er afscheid genomen van oude bestuursleden en nieuwe verwelkomt, maar vooral feest gevierd! Met lederhosen, dirndl’s, bier (en frisdrank) en heel veel foute Duitse muziek was het gezellig tot in de late uurtjes. Wij zeggen: tot de volgende keer Wytgaard!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu