5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Oktoberfest vv Delfstrahuizen

Biertafels, lederhosen, dirndl's, pullen bier, braadworst en natuurlijk Tiroler muziek...Ja, het was gezellig op het Oktoberfest van voetbalvereniging Delfstrahuizen! Vooral de "ski shotjes" veiling viel letterlijk in de smaak, waarbij de laatste ski met shotjes een geweldig bedrag voor de clubkas opleverde. Tot het volgende feestje!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu