5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Schoolfeest Zuyderzee Lyceum Lemmer

Voor ons was het alweer het 30e schoolfeest voor het voormalige Zuyderzee College, nu het Zuyderzee Lyceum. Leerlingen van de onderbouw konden zich dit jaar uitleven op het thema Halloween. En dat hebben ze gedaan! Vrijwel iedereen was vanavond passend gekleed (en geschminkt) naar de kantine gekomen een feestje te vieren, voorafgaand aan de herfstvakantie. Check hieronder de partypics!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu