Sinterklaasfeest Antea Group Heerenveen

Ook dit jaar waren we weer uitgenodigd om Sinterklaas te komen vieren bij Antea Group in Heerenveen. Met pieten, pepernoten, pakje en natuurlijk de Sint zelf! Na ontvangst van Sinterklaas is er toch even lichte paniek, want waar is de stoel van Sinterklaas? En waar zijn nou precies de èchte cadeautjes gebleven? Toch komt alles gelukkig weer helemaal goed en gaan alle kinderen tevreden en mèt cadeau naar huis.

Sinterklaasfeest Antea Group Heerenveen

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu