5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Surprise-wedding Jan en Gerry feestschuur Echtenerbrug

Vanavond waren familie en vrienden uitgenodigd om de 50e verjaardag van Jan te vieren. Althans, dat dáchten ze. De verrassing was dan ook groot toen Gerry door de erehaag van aanwezigen de zaal binnenkwam in trouwjurk; een surprise-wedding! Wat begon als een verjaardagsfeest, eindigde uiteindelijk in een knallend huwelijksfeest. Jan en Gerry, bedankt dat we deze prachtige en verrassende avond met jullie hebben mogen meevieren. Heel veel geluk samen!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu