5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Nordwin College Sneek

Na ons debuut vorig jaar, waren we ook dit jaar weer uitgenodigd om het kerstgala voor de onderbouw van het Nordwin College in Sneek te verzorgen. Ruim 130 leerlingen waren op dit laatste feestje van het jaar aanwezig en wát voor feestje! Check de partypics hieronder. We wensen alle leerlingen en docenten hele fijne feestdagen en een leerzaam 2017 toe!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu