Kerstgala Nordwin College Sneek

Na ons debuut vorig jaar, waren we ook dit jaar weer uitgenodigd om het kerstgala voor de onderbouw van het Nordwin College in Sneek te verzorgen. Ruim 130 leerlingen waren op dit laatste feestje van het jaar aanwezig en wát voor feestje! Check de partypics hieronder. We wensen alle leerlingen en docenten hele fijne feestdagen en een leerzaam 2017 toe!

Kerstgala Nordwin College Sneek

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu