5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Zuyderzee Lyceum Het Pac Lemmer

Ook dit jaar waren we weer aanwezig op het kerstgala voor de bovenbouw van het Zuyderzee Lyceum in Lemmer. Dit keer niet in de kantine op school zelf, maar in jongerencentrum Het Pac. Dit jaar was het thema Hollywood en de zaal was weer prachtig versierd door de leerlingen zelf. Ook op deze nieuwe locatie werd het weer als vanouds gezellig. We wensen alle leerlingen, aanwezige docenten en natuurlijk Jong FM hele fijne feestdagen en een knallend 2017!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu