5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstmarkt Wasserij De Blinde Heerenveen

Voor het personeel van Wasserij De Blinde was een gezellige kerstmarkt georganiseerd, waar men het eigen kerstpakket kon samenstellen. Met kraampjes van lokale ondernemers als Drogisterij Yvonne Prinssen, Wijn & Spijs Specialiteitenhuys, La Pasa Juweliers, Slagerij Bigmans, Happiness by Femke, Lederwarenhuis Pasveer en Blokker was er meer dan voldoende keuze voor de aanwezigen. En wij zorgden natuurlijk voor wat gezellige (kerst)muziek. Bekijk hieronder een kleine sfeerimpressie.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu