5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Korpsavond Brandweer Café 't West Noordwolde

In Café 't West in Noordwolde vond vanavond de eerste korpsavond van het jaar plaats voor de vrijwillige brandweer Weststellingwerf. En na de nodige formaliteiten was het tijd voor een feestje met de Henrico Drive-in Show. Organisatie, brandweermannen en -vrouwen en de zeer gastvrije locatie: bedankt voor een hele gezellige avond en tot de volgende keer!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu