Kinderdisco Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

Het was de 11e keer dat we met de Henrico Drive-in Show in het Dorpshuis De Brêge aanwezig waren. Dit keer beachparty voor kinderen van groep 5 tot en met 8. Speciale dank aan Nel Meinema, die weer voor heel veel gezellige foto's heeft gezorgd. Iedereen die er was: bedankt en tot een volgende keer!

Kinderdisco Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu