5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Afsluiting Frisian Flag Beach Hotel De Vigilante Makkum

Tussen 11 en 22 april vond er weer een Frisian Flag training plaats op vliegbasis Leeuwarden. Frisian Flag 2016 werd door de Amerikaanse deelnemers van deze internationale oefening afgesloten in Beach Hotel De Vigilante te Makkum. Op de boulevard, direct aan het strand, begon de avond met een borrel en buffet, maar daarna was het toch echt tijd voor een feestje!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu