Gerda 50 jaar Koster Eurotransport Wolvega

Familie, vrienden en collega's waren vandaag uitgenodigde op het verjaardagsfeestje van Gerda. Een avond met vreemde typetjes, lekker eten, genoeg te drinken, maar vooral heel veel gezelligheid. Nogmaals gefeliciteerd Gerda!

Gerda 50 jaar Koster Eurotransport Wolvega

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu