5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Slotavond Berend Visser familie toernooi vv Delfstrahuizen

Het Berend Visser familie toernooi wordt traditioneel feestelijk afgesloten in de kantine van voetbalvereniging Delfstrahuizen. Na een paar jaar op de reservebank kregen we met de Henrico Drive-in show vandaag eindelijk weer wat speeltijd. En het was gezellig! Wij gaan voor een basisplaats: tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu