5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Diplomering Nordwin College Sneek

Na de diploma uitreiking op het Nordwin College in Sneek kon er met muziek van de Henrico Drive-in Show gezellig na geborreld worden in de kantine. En vaste Nordwin-fotograaf Jouke (Meneer De Glee) ging nog even met onze gouden fotolijst door de zaal. Alle geslaagden: gefeliciteerd en veel succes op jullie volgende opleiding!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu