5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Dorpsfeest Blankenham

Na een dag met veel regen klaart het eind van de middag heerlijk op naar de ideale omstandigheden voor een gezellig dorpsfeest. De avond begint met een quiz van 3 rondes, die de start van de 6-kamp van het weekend inluidt. Maar daarna is het toch echt tijd voor een feestje. Met een aangename temperatuur buiten de tent en gezellige muziek van de Henrico Drive-in Show in de tent is het van begin tot eind een geweldig feest. Een prachtige start van het dorpsfeest weekend in Blankenham. En dat is ook zeker terug te zien in de foto's van Fotografie Koos Lanting. Wat ons betreft: tot over 2 jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu