SKS Skutsjesile Smuldorado De Pastorij Ternerne

Op woensdag 3 augustus werd er vanuit de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen gezeild op het Snekermeer. De vierde wedstrijd om het SKS kampioenschap werd een strijd tegen de elementen, waarbij het Earnewâldster skûtsje er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Na de race was het in de feesttent voor Cafetaria Smuldorado De Pastorij tijd voor een afsluitend feestje. Traditioneel was 's avonds top band Vangrail op het hoofdprodium te vinden en vóór het optreden en in de pauzes van de band mochten wij het publiek vermaken. Met ruim 700 bezoekers in en rondom de tent was het druk, maar vooral erg gezellig. Wat ons betreft tot volgend jaar!

SKS Skutsjesile Smuldorado De Pastorij Ternerne

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu