5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Ibiza Party Cafetaria-Eethuis 't Hoekje Woudsend

Dit jaar waren Peter en Annemarie 25 jaar getrouwd en was Peter bovendien 50 jaar geworden. En dat moest natuurlijk gevierd worden! In hun eigen Cafetaria-Eethuis 't Hoekje waren familie en vrienden uitgenodigd op een heuze Ibiza Party. Er waren cadeaus, heerlijke hapjes en drankjes, muziek van de Henrico Drive-in Show en een heleboel gezellige mensen. Kortom: alle ingredienten voor een geweldige feestavond!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu