5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Indoor Drachten Fries Congres Centrum Drachten

Van 12 tot en met 22 januari 2017 was voor het zesde jaar het Fries Congrescentrum Drachten het decor voor Indoor Drachten. Het evenement biedt plaats aan springsport op het hoogste niveau, een springpaardenveiling, een fokkerijavond en feest met de Henrico Drive-in Show na afloop van het programma op de vrijdag- en zaterdagavond. Check hieronder een impressie van de beide weekenden, met een kort gastoptreden van Jelle B op de laatste zaterdag, voorafgaand aan de veiling Sale of the Rising Stars.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu