5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Bedrijfsfeest Toyota Automobielclub Beach Hotel de Vigilante Makkum

Voor de Toyota Automobielclub Nederland stonden we vanavond in te Makkum voor de feestavond tijdens hun meeting van dit weekend. Een dag die begon met een rondtocht in Giethoorn, waarna de leden konden genieten van een heerlijk buffet in Beach Hotel de Vigilante. Na het eten namen wij het over met een gezelig stukje muziek en bleef het nog tot in de late uurtjes gezellig in Makkum.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu