5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Discozwemmen Zwembad Ny Sudersé Lemmer

Zo'n 15 jaar geleden draaiden we onze eerste zwemdisco in Lemmer, op de oude locatie, naast de bibliotheek. Inmiddels bevindt zich onder Beach Club Lemmer alweer een aantal jaren het nieuwe zwembad Ny Sudersé en vanavond mochten wij de muziek tijdens het door Reddingsbrigade Lemmer georganiseerde discozwemmen verzorgen. Het was warm, vochtig en gezellig!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu