5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Schoolfeest Zuyderzee Lyceum Lemmer

Al vele jaren is de laatste donderdag voor de herfstvakantie gereserveerd voor het onderbouw schoolfeest van het Zuyderzee Lyceum in Lemmer. Net als vorig jaar was het thema "Halloween" en zowel de leerlingen als een aantal docenten hadden er dit jaar echt werk van gemaakt. Van horror clown tot spook en alles daar tussen in. En de een nog mooier en professioneler geschminkt dan de ander. Een groot compliment aan iedereen die vanavond het feestje met ons mee kwam vieren. Check hieronder de foto's!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu