5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Sinterklaasfeest Antea Group Heerenveen

Elk jaar brengt Sinterklaas met zijn Pieten weer een bezoek aan Antea Group. De goedheiligman kwam dit jaar op de fiets naar Heerenveen, waardoor hij iets verlaat was. Want op de fiets in tabberd blijkt nogal lastig te zijn. Toch is alles uiteindelijk nog goed gekomen en zijn alle kinderen weer met mooie cadeaus en een buik vol pepernoten naar huis gegaan.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu