5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Nordwin College Sneek

Het is inmiddels een van onze vaste adresjes geworden: het kerstgala voor de onderbouw van het Nordwin College in Sneek. Ook dit jaar was het weer volle bak en alle aanwezige leerlingen waren absoluut voor een feestje gekomen. Van begin tot eind een goed gevulde dansvloer en lekkere muziek, waarbij die Kerstklassieker van Mariah Carey natuurlijk niet mocht ontbreken. Bedankt dat jullie dit feestje met ons mee kwamen vieren. We wensen jullie allemaal hele mooie dagen toe en natuurlijk gewoon tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu