5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Kerstgala Zuyderzee Lyceum Het Pakhuis Lemmer

Ook dit jaar waren we er weer bij op het kerstgala van het Zuyderzee Lyceum te Lemmer. Het thema van deze editie was "Black & Gold" en zowel de zaal als onze drive-in show was natuurlijk geheel in stijl. In het speciaal ingerichte fotohoekje stond onze fotograaf weer opgesteld om iedereen bij binnenkomst stijlvol de op de gevoelige plaat vast te leggen. En op de dansvloer konden de ruim 150 aanwezige leerlingenĀ met de voetjes van de vloer. En dat gingen ze; wat een geweldig feestje was het weer dit jaar! We wensen iedereen die aanwezig was hele fijne feestdagen en alvast een leerzaam 2018. Tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu