5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kingsday Afterparty Eetcafé Rus'an Sintjohannesga

Voor The Kings was het voor de barcompetitie hun beurt een feestje te organiseren. Zo net na Koningsdag was het kiezen van een thema niet moeilijk: Kingsday Afterparty! Eetcafé Rus'an werd geheel in stijl versierd, de dresscode was oranje en wij mochten zorgen voor een gezellig stukje muziek. Het was volle bak met veel bezoekers die in stijl gekleed waren en het bier vloeide rijkelijk. Kortom: een zeer geslaagde avond!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu