5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

25-jarig jubileum Trijegeaster Tennis Vereniging Ouwsterhaule

Wegens het 25-jarige jubileum van de Trijegeaster Tennis Vereniging was het vanmiddag en vanavond feest op het eigen sportpark in Ouwsterhaule. Onder ideale weersomstandigheden was er tijd voor een hapje en een drankje, waarbij wij voor een gezellig stukje muziek zorgden tijdens de festiviteiten.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu