Slotavond Berend Visser Familietoernooi vv Delfstrahuizen

Het Berend Visser familie toernooi wordt traditioneel feestelijk afgesloten in de kantine van voetbalvereniging Delfstrahuizen. En ook dit jaar waren wij natuurlijk weer van de partij; check hieronder een kleine impressie van deze prachtige voetbal- en feestavond.

Slotavond Berend Visser Familietoernooi vv Delfstrahuizen

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu