5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Zwemmarathon Zwembad Ny Sudersé Lemmer

Vanavond organiseerde Reddingsbrigade Lemmer in Zwembad Ny Sudersé Lemmer een zwemmarathon voor jeugdteams, waar verenigingen uit Hasselt, Staphorst (1 en 2) en Lemmer zelf aan meededen. Als extra stimulans voor de zwemmers en een beetje vermaak voor de begeleiders en toeschouwers, zorgden wij voor een gezellig stukje muziek. Na dik 2 uur zwemmen was het Staphorst 2 die uiteindelijk de meeste meters had gemaakt. Gefeliciteerd! Een kleine impressie van deze super gezellige avond vind je hieronder. En waren jullie als team aanwezig? Neem dan even contact met ons op voor een kopie van alle gemaakte foto's.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu