5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Color Run Buurtvereniging Roede Baggelaar Echtenerbrug

Vorig jaar waren we voor de eerste keer uitgenodigd om de door Buurtvereniging De Roede/Baggelaar georganiseerde Color Run muzikaal te ondersteunen. En dit jaar, met de Color Run Black Edition waren we er opnieuw bij! Dankzij de sponsoren Eetcafé Dikke Tût, Spar Oenema, Plaatselijk Belang en VRE (Vereniging Recreatie Echtenerbrug), de organisatie en natuurlijk alle deelnemers was het ook dit jaar weer één groot feest. Iedereen bedankt! Meer foto's van de Color Run vind je hier.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu