5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Indoor Drachten Fries Congres Centrum Drachten

Van 11 tot en met 21 januari 2018 stond het Fries Congrescentrum in Drachten weer 2 weken in het teken van de internationale paardensport. Topruiters uit binnen- en buitenland weten elk jaar de weg weer te vinden naar Drachten. Na het dag- en avondprogramma mochten wij voor het derde achtereenvolgende jaar een feestje bouwen op de afterpary, waarvan je hier een kleine impressie kan terugzien.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu