5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Schoolfeest Nordwin College Sneek

Op donderdag 22 februari neemt Nordwin College Sneek hun nieuwbouw feestelijk in gebruik. Op de vooravond hiervan wordt dit met de leerlingen van zowel de onder- als bovenbouw gevierd tijdens het Glitter & Glamour schoolfeest in de kantine. En wij waren erbij!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu