5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Uitvoering FBCR De Stiepe Rutten

Terug op de plek waar lang geleden de jaarlijkse uitvoeringen van Fanfare Bant-Creil-Rutten plaatsvonden: De Stiepe in Rutten. En dit keer voor een goed doel, Stichting Join4Energy: Stop energiestofwisselingsziekten! Tijdens dit koffieconcert kon het publiek genieten van een sfeervolle uitvoering van FBCR. Natuurlijk inclusief de traditionele verloting, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam van Stichting Join4Energy.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu