5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Dorpsfeest Blankenham

Ook dit keer waren we er weer bij op het dorpsfeest van Blankenham. Waar de avond traditioneel begon met de start van de zeskamp in de vorm van een quiz. Het dorpsfeest stond dit jaar geheel in het teken van het 600-jarige bestaan van het dijkdorp Blankenham. Een rijke geschiedenis, die in de vragen van de quiz ook regelmatig naar voren kwam. Nadat alle vragen door de verschillende teams beantwoord waren kon er nog even rustig na geborreld worden. Daarna ging het volume langzaam omhoog en bleef het nog tot in de late uurtjes gezellig in de feesttent!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu