5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

80's 90's disco Gemeente Camping Lemmer

Misschien wel 20 jaar geleden stonden we voor het laatst in de kantine van Gemeente Camping Lemmer. En vandaag waren we eindelijk terug! Een overwegend Duits publiek namen we mee terug in de tijd met heerlijke hits uit de jaren 80 en 90, met een vleugle Schlager hier en daar.  Und es war Wunderbar! Wat ons betreft: auf Wiedersehen!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu