5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

127 jaar Sytse en Brechtje Zeilschool De Veenhoop

127 jaar Sytse en Brechtje, stond op de uitnodiging die de gasten ontvangen hadden. Beide dit jaar 50 geworden en 27 jaar samen; tijd voor een feestje! En dit werd gevierd in groepsaccommodatie De Grytman van Zeilschool De Veenhoop, waar men overdag onder perfecte weersomstandigheden had gezeild en 's avonds na een heerlijk buffet nog even met de voetjes van de vloer kon.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu