5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstconcert FBCR Bantsiliek Bant

Kerst met FBCR... dat is een verhaal apart! Het bekende kerstverhaal, maar dan in een eigentijdse versie door gastspreker Jeroen Algra verteld. Met de muziek van de fanfare en gastoptredens van zangeres Sharon de Witte en pianist Henk Lip konden de vele bezoekers die naar de sfeervolle Bantsiliek in Bant gekomen waren genieten van een geweldig donateursconcert.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu