5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Nordwin College Sneek

Het gala van op het Nordwin College in Sneek was dit jaar wat anders van opzet als voorgaande jaren. Dit keer waren alle klassen welkom op het gala in de schoolkantine! Met als gevolg een volle bak met feest. Een zeer geslaagde editie en zeker voor herhaling vatbaar dus! We bedanken alle leerlingen en docenten die met ons meegezongen en -gesprongen hebben en wensen iedereen hele fijne dagen toe. En van 2020 gaan we ook weer een feestje maken. Tot dan!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu