5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala OSG Sevenwolden Heerenveen

Voor de derde en vierde klassen van OSG Sevenwolden locatie Buitenbaan was het vanavond tijd voor het jaarlijkse gala. Met de bekendmaking van de King & Queen, een gastoptreden van rapper Louis Pedro en natuurlijk Mariah Carey mag het kerstgala van 2019 weer zeer geslaagd genoemd worden. We wensen alle aanwezigen alvast hele fijne feestdagen toe. Tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu