5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Lentefeest De Koningshof Oranjewoud

Zaterdag 6 april 2019 was het weer tijd een een nieuwe editie van het jaarlijkse Lentefeest in De Koningshof. Een nieuw jaar, een nieuw bestuur, een andere zaal en de Henrico Drive-in Show! Samen met de rockende chica's Las Bandidas mochten we een feestje komen bouwen in Oranjewoud. Met bijna 200 kaarten verkocht in de voorverkoop beloofde het ook dit jaar weer gezellig druk te worden. En dat werd het! Met live muziek van Magic Miriam, Naughty Nadine, Handsome Hannah, Desy Belle en Styn de Drummachine, party fotograaf Marc in de zaal en natuurlijk de Henrico Drive-in Show was het tot in de late uurtje één groot feest. Tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu