5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Beachparty Gemeente Camping Lemmer

De tweede in een serie van vierĀ op de gemeentecamping in Lemmer: een beachparty! En het was gezellig hoor! Veel zomerse hits met af en toe een lekker schlager nummerje voor de Duitse gasten. Op 3 augustus zijn we op nieuw te gast op de camping, met dan thema Oud & Nieuw. En dat is precies wat je denkt wat het is, inclusief de oliebollen ;-) Tot dan!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu