5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Dorpsfeest Rottum Feestavond

De tweede achtereenvolgende avond op het dorpsfeest van Rottum begint met de pub quiz, waar een volle bak met teams strijden voor prachtige prijzen. Na de prijsuitreiking gaan de stoelen aan de kant en is het tijd voor een feestje! Als net na tweeen het laatste nummer geklonken heeft kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagd dorpsfeest. We bedanken de organisatie en natuurlijk iedereen die het feestje dit weekend met ons meegevierd heeft. Tot over 2 jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu