5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Verjaardag Erik Sportpark Skoatterwald Heerenveen

Op Sportpark Skoatterwald Heerenveen viert Erik samen met vrienden en familie zijn 50e verjaardag. Een feestje dat bij aankomst van onze Ambraham toch iets grootser blijft te zijn, dan hij had verwacht. Met een live optreden van zijn vrouw, een heel bijzonder cadeau en prachtig nazomer weer wordt het een onvergetelijke dag.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu