5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Schlagerfeest Gemeente Camping Lemmer

Het was de laatste campingdisco van seizoen 2019. En wat voor één! Op een prachtige nazomerdag was het in de kantine tijd voor een gezellig schlagerfeest. Met natuurlijk veel Duitse muziek, maar ook meer dan genoeg Nederlandse meezingers. En vaak op verzoek van onze Duitse gasten! Kortom: een zeer geslaagd slotfeest. Wat ons betreft, tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu