5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Sweet 16 Jasmine Garden Sneek

In Jasmine Garden te Sneek hadden vrienden en familie zich verzameld voor de Sweet 16 surprise party voor Desirée, die vanavond niets vermoedend met vriendinnen op stap was. Bij binnenkomst in de feestzaal was de shock en verrassing dan ook groot. Na het welbekende "lang zal ze leven" was het tijd om even bij te komen en alle cadeaus in ontvangst te nemen en kon er gefeest worden!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu