5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Verjaardagsfeest MFC De Utherne IJlst

Zonder dat hij het zelf wist vierde Martijn vanavond zijn 18e verjaardag in MFC De Utherne te IJlst. Wanneer hij nietsvermoedend binnen komt wandelen verschijnen familie en vrienden, waarna het welbekende "Lang zal hij leven" klinkt. Surprise! Met een kleine groep mensen bouwen we vervolgens een groot feest bij deze zeer gastvrije locatie in het mooie IJlst. Martijn, ook namens ons: gefeliciteerd!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu