5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Diploma uitreiking Nordwin College Sneek (dag 1)

Vanwege corona dit jaar een beetje anders dan anders: de diploma uitreiking van het Nordwin College in Sneek. Verdeeld over drie dagen was het vandaag de beurt aan klassen 4.5 en 4.8 om het diploma in ontvangst te nemen. In de voortuin van school! We feliciteren alle geslaagden en wensen ze veel succes bij hun vervolgopleiding. Fijne vakantie!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu