5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Diploma uitreiking Nordwin College Sneek (dag 2)

Dag twee van de drie-daagse alternatieve diploma uitreiking van het Nordwin College in Sneek. Vandaag was het de beurt aan klassen 4.3, 4.4, 4.6 en 4.7 de handtekening onder het diploma te zetten. Daarnaast werden de speciaal voor deze gelegenheid in het leven geroepen "Gouden Barbies" uitgereikt in een categorie die voor elke leerling uniek was. We feliciteren alle geslaagden en wensen ze veel succes bij hun vervolgopleiding. Fijne vakantie!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu